Menu
Your Cart

Spotify tábla háttérvilágítással

Spotify tábla háttérvilágítással
Spotify tábla háttérvilágítással
Raktáron -11 %
Spotify tábla háttérvilágítással
Spotify tábla háttérvilágítással
Spotify tábla háttérvilágítással
  • Készlet állapota: 86ks
  • Model: spotify-led/A020
Ft16,303
Ft18,346
Adó nélkül: Ft16,303
Ára jutalompontban: 400
Kúpou získate 28 bodov

Optciók

Image Filename
Upload Empty

Drop Files Here

Szerezzen örömet magának és szeretteinek kedvenc daluk emlékével.

Eredeti akril tábla fényképpel, közvetlenül akrilra nyomtatva UV-álló és tartós festékkel, háttérvilágítással. A feliratot közvetlenül az akrillemezre gravírozzuk.

A tábla egy Spotify kódot tartalmaz, amely a Spotify alkalmazásba való betöltésekor kerül lejátszásra. Maga a Spotify nem játssza le a dalt.

A LED lámpa fénye kellemes és kímélő a szemhez. Az akrilon lévő gravírozás ártalmatlan és könnyen tisztítható. A tábla levehető az állványról. Az állványa műanyag és a következő színek közül választhat: fekete és bükk. Csúszásgátló alátéttel van ellátva. Beépített LED lámpával rendelkezik, amely a motívummal világítja ki az akril táblát. A lámpa közvetlenül az állványról vezérelhető.

A csomag tartalmaz egy távirányítót, ahol 15 színvariáció közül választhat a piros, rózsaszín, lila, kék, zöld, türkiz, zöld, sárga és fehér árnyalataiban. Lehetőség a színállandóság kiválasztására, vagy a színváltoztatásra több frekvencián, egészen a lassú átmenetekig, melyek nyugtató hatásúak, kellemes otthoni hangulatot teremtenek. A fény intenzitása is kiválasztható. És még ha az állvány a forráshoz is csatlakozik, a vezérlővel be- és kikapcsolható. A vezérlő CR2032 elemmel működik, amely a csomag tartalma. A lámpa energiatakarékos és biztonságos. Tápellátás 5V-os USB kimenetről.

A tápellátás lehetséges AA 1,5 V-os ceruzaelemekre is – ezek nem részei a csomagnak.

LED teljesítmény: 1,2W

Üzemi feszültség: DC 5V

Tápellátás: USB (5V)

Paraméterek
Méretek alap: 8,5 cm átmérő akril tábla. 15x23 cm, ebből 1,5 cm az állványba süllyesztve termék teljes magassága: 25,5 cm
Anyag akril tábla műanyag állvány
Csomag tartalma akril tábla állvány USB kábel

Visszajelzés írás