Menu
Your Cart

Hűségprogram

Mi a célja?

A weboldalunkon rendszeres vásárlások díjazására. Minden vásárlót nagyra értékelünk, és tudjuk, hogy sokan többször is rendelnek tőlünk, ezért jutalmazzuk meg hűségéért.

Milyen jutalmakat kaphat?

Jutalma kedvezményes vagy ingyenes áru. Önön múlik, milyen stratégiát választ.

Hogyan működik?

A hűségprogram azokra az vásárlókra vonatkozik, akik regisztrálnak nálunk, és a fiókon keresztül pontokat gyűjtenek, amelyeket további vásárlásokhoz használhatnak fel.

Ha a vásárló nem regisztrált vásárlóként vásárol, a pontok nem kerülnek jóváírásra. Ne felejtsen el bejelentkezett felhasználóként vásárolni, a nem felírt pontok utólagos jóváírása nem lehetséges!

Az egyes termékeknél megtalálja azt a pontértéket, amelyet a megadott termék megvásárlásával kap. Pontokat a fiókjában írunk jóvá, abban a percben mikor elkezdjük megrendelése feldolgozását.

Ezeket a pontokat beválthatja a következő vásárlása alkalmával, vagy folytathatja a gyűjtésüket. Az egyes termékeknél az ár hűségpontokban van megadva, az a pontérték, amely a termék ingyenes hozzájutásához szükséges.

A bónusz ebben az, hogy a pontokat bármikor felhasználhatja, nem kell a teljes pontértéket elérni. Ekkor a pénztárnál a rendszer számolja ki, hogy milyen kedvezményt kap a termék árából.

Pontállapotát bármikor nyomon követheti fiókjában, amikor bejelentkezik a hűségprogram „Hűségpontjaim” szakaszába.

Hogyan válthatom be pontjaimat?

A következő vásárláskor a pénztárnál adja meg a „Pontok felhasználása” opció által. A rendszer lehetővé teszi, hogy a fiókjában lévő maximális számú pontot felhasználhassa. Vásárláskor tetszőleges számú pontot használhat fel, de nem többet az összegyűjtöttnél.

Záró rendelkezés:

A hűségprogram a www.gravirovane.sk weboldalon regisztrált vásárlók jutalma, a pontérték nem igényelhető más áruért, mint amit az oldalon kínálunk, pénzeszközökért vagy szolgáltatásokért cserébe. A kedvezmény az utólag egyeztetett postaköltségekre és speciális szolgáltatásokra nem vonatkozik.

Grarovane s.r.o. fenntartja a jogot a hűségprogram feltételeinek változtatására. És anélkül, hogy értesítést küldene a regisztrált ügyfeleknek. A hűségprogram feltételeiben bekövetkezett változásról szóló tájékoztatás a www.fotoajandekok.hu weboldalon történő közzététellel tekinthető teljesítettnek.